Inför sommaren lanserar GolfStar ett helt nytt koncept som vänder sig till golfare som inte än har upptäckt fördelarna med GolfStars utbud av banor och vill pröva GolfStars 19 svenska banor under perioden 1 juli till 11 augusti. Tipsa dina golfkompisar som ännu inte är GolfStar-medlemmar om hur de kan pröva på att spela på våra banor i sommar extra förmånligt.

– Vi strävar hela tiden att få ännu fler golfare att upptäcka vår bredd av fina och varierande golfbanor i Stockholm. En viktig del i den strategin är att skapa nya och attraktiva erbjudanden, helt enkelt erbjuda golfare ”Mest golf för pengarna”. Därför lanserar vi nu GolfStars unika golfspelspaket PLAY SUMMER som riktar sig till golfare som ännu inte upptäckt fördelarna med att vara medlem i någon av GolfStars associerade golfklubbar och som vill provspela våra banor under sommaren, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

Med PLAY SUMMER, får man under perioden 1 juli till 11 augusti 2019 spela fritt hur mycket man vill och orkar på våra 19 svenska banor för endast 1.995 kronor! På sex av banorna gäller vissa tidsbegränsningar under helgerna, precis som för GolfStar PLAY SMALL. Dessa banor är GolfStar Brollstas 18-hålsbana, Kungsängen Kings Course, Kyssinges 18-hålsbana, Lindö Dal, Riksten och Waxholms 18-hålsbana, där man inte får spela mellan kl. 08.00 – 14.00 på helgerna.

Läsa mer om GolfStar PLAY SUMMER HÄR>>.