Sist men inte minst är det dags för GolfStar Lövsättra att också öppna. Närmare bestämt den 8 maj är det premiär. Detta innebär då att samtliga av GolfStars anläggningar är öppna för säsongen.

Med tanke på den rådande coronapandemin har vi bestämt att endast tillåta ”2-bollar” att spela på GolfStar Lövsättra fram till kl. 12.00 på vardagar. Detta just för dig som känner dig orolig att bli smittad om du spelar med andra i bollen som du inte känner. Detta kommer till en början att gälla fram till och med den 31 maj.

Bokningen för GolfStar Lövsättra öppnar, torsdag den 30 april kl. 09.00 och du bokar som vanligt dina starttider via vår hemsida.

I övrigt kommer klubbhuset att vara bemannat mellan kl. 09.00 – 16.00 på vardagar och kl. 08.00 – 16.00 på helger och vårt café erbjuder ett fullt sortiment av caféprodukter.

Har du ännu inte aktiverat ditt medlemskap, besök då vår webbshop eller betala ditt medlemskap direkt i receptionen, så att du kan komma ut och spela.

Det är fortfarande tidigt på säsongen, så hjälp oss att vårda banorna, se till att ha greenlagare med ut på din runda och var noga med att laga dina nedslagsmärken samt lägga tillbaka uppslagen torv.

Stort tack på förhand!

Varmt välkomna till GolfStar Lövsättra!