GolfStar relanserar omåttligt populära GolfStar Go till denna säsong med ett helt nytt koncept som vi hoppas ska locka massor av medlemmar att delta.

– Fokus ligger på att vi ska ha kul tillsammans och inte bara tävla. Något vi tror är framtiden och som kommer att uppskattas bland våra medlemmar, säger Jonathan Isaksson, tävlingssamordare på GolfStar.

– Tävlingarna på GolfStar Go är endast öppna för deltagare med medlemskap i GolfStar. Tanken med det är att ge våra medlemmar mervärden, skapa en lojalitet, en samhörighet medlemmar emellan och ge en exklusivitet i sitt medlemskap förutom spelet på våra 19 banor, fortsätter Jonathan.

Konceptet bygger på 13 tävlingar, en tävling på varje GolfStar-anläggning och med nästan lika många spelformer. Bland annat vi kommer en ”Black Tee Challenge” att spelas på GolfStar International, en ”Marathongolf” på Lindös banor och en ”eclectic” över 18 hål på Bromma att arrangeras.

Första tävlingen är 27 maj på GolfStar Riksten. Tävlingen är en 4-mannascramble med ett fullmatat prisbord och med kanonstart kl. 16.00. Efter tävlingen blir det prisutdelning och hamburgare med tillhörande dryck serveras, så fort alla kommit in, maten ingår i startavgiften.

Anmäl dig redan idag, klicka här

Årets sista GolfStar Go tävling kommer att avslutas med ”Halloweengolfen” på Brollsta den 22 oktober, där vi spelar 6-6-6 greensome, scramble, bästboll.

Vid varje tävling kommer också ett GolfStar medlemskap för 2023 att lottas ut bland de som varit med och spelat, avslutar Jonathan.

Mer information och spelschema hittar du här.

Varmt välkomna till årets upplaga av GolfStar Go!